Sedueix amb l'Art d'Horta

Tendencies

Floristeria

Rams de mà

Tulipán

La tulipa pertany a la família de les liliàcies. Per la seva gran bellesa s’han convertit en unes les flors ornamentals més populars de el món.

Gerbera

Popular flor ornamental de la família de les margarides però amb uns pètals més grans i cridaners.

Strelitzia

També coneguda com “au del paradís” Caracteritzada amb flors en forma d’ocell, amb pètals vermells i grocs. Originàries de Sud-Àfrica.

Hortensia

Pertany a la família de les hidrangeàcies originari del Japó. Les flors poden ser de diferents colors. En terres àcides les flors són blaves; en terres alcalines, roses; i en terres neutres, blanques.

Astrantia

Astrantia és una espècie de planta apiáceas. El nom del gènere (Astrantia) deriva del llatí “aster” que significa estrella i es refereix a les bràctees florals obertes com un estel.

Lilium

El Lilium, conegut també com Lliri blanc. És una flor gran que té forma de trompeta, molt olorosa i de colors molt vius (taronja, blanc, rosa, vermell)

Anthurium

El Anthurium, és un gènere de plantes herbàcies tropicals americanes. Són flors en forma de cor, l’espiga interior està recoberta per Petites flors.

Allium

L’Allium és una planta bulbosa que és perfecta per decorar. La seva flor és un bulb de grans dimensions i estan compostes per multitud de flors diminutes de color violeta.

Eryngium

Eryngium també conegut com Cardo blau. Pertany a la família Apiaceae. Són molt rares en la naturalesa i només hi ha 20 espècies que creixen a Europa i la regió de la Mediterrània.

Alstroemeria

Alstroemeria és una flor que aporta color i elegància. Destaquen per la seva llarga vida al gerro que si es cuiden convenientment poden superar amb facilitat les dues setmanes amb un bon aspecte ornamental.

Rosa

Les roses són les flors més conegudes i populars de l’món s’associa a l’amor i l’amistat. Són flors completes, hermafrodites, regulars, amb simetria radial

Plantes

Interior

Lliurament en 24 hores

Entre setmana i en els dies especials teves comandes arribaran en menys de 24 hores.

}

Horari botiga

De dilluns a divendres: 9h a 14h / 16h a 19h
Dissabtes: 9h a 14h

Localització

Carrer d’Horta, 43, 08301 Barcelona

Contacte

932 50 41 24 · info@artdhorta.com